lamqta.comОвен  Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
lamqta.comОвен  Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Успешен ден за една зодия, освен ако тя не...

lamqta.com

Овен 
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.  
  ``
реклама
Телец
Поради ускорената Ви обмяна на веществата, през днешния ден няма гаранция, че ще се чувствате доста удобно. Освен това ще бъдете недоволни от някакви отговорности във финансово и делово отношение и като разследване от това ще спорите с всеки, който Ви се изпречи, само че близките няма да се разсърдят. Освен това през днешния ден Ви чакат приятни срещи, развлечения и ваучър. И в случай че макар общото Ви разположение през днешния ден още сутринта Ви се случи нещо фантастично, постарайте се да си дадете сметка, че не е сън, а действителност.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, бавно довеждайки до край разнообразните задания, занимавайки се с решение на несложни организационни въпроси и споразумяване на дребни недоразумения, зародили сред познати. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.

Лъв
Днес нещо доста явно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на разпоредбите за възпитание ще Ви принуди съществено да се замислите за претекстовете за неговото невежливо държание. Страшно е да се намерения, какви заключения може да си извършите от отсъствието на думи като:благодарв ” или „ апелирам ”! Само че това дали е нужно?...

Дева
Денят ще бъде много сполучлив, в случай че не се страхувате да употребявате най-хубавите практики и да „ сменяте конете ”, когато се наложи.. Ако сте консервативно настроени, в действителност ще Ви бъде мъчно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. Много значима е и способността, не просто да се вслушате в мнението на другия човек, само че и да се поставите на неговото място. Само по този метод ще съумеете да избегнете споровете и разногласията. Не би трябвало и да купувате движимости, които смятате да ползвате дълго, тъй като те няма да оправдаят Вашите очаквания. За пренасяне или промяна на работата също не е най-подходящия миг. 

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.

Стрелец
През този ден не би трябвало да гладувате и да пиете доста течности. Най-добре е вежливо да игнорирате всеки опит за вмешателство във Вашия персонален живот, само че никога не би трябвало да нагрубявате ненужно любопитните другари. Не се вълнувайте. Днешният ден няма да донесе бурни събития, стига единствено Вие интензивно да не си търсите завършения. Не е зле да се занимавате и с медитация. Единстеното, което би могло да зачеркне всички Ваши усилия през този ден, това е, да извършите нещо под въздействие на мощни страсти.

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща. 

Водолей
Заслужава си да си спомните за дребните неща и второстепенните задания, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо доста, само че не по този начин стои въпроса с решаването на неголеми планове. Вероятно е превъзмогването на фамилните недоразумения и сливане на напъните за реализиране на общи цели. Недоволството един от различен ще премине на втори проект, а доста искания ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко. 

Риби
Време е да се концентрирайте върху работата си: професионалните триумфи дават обещание да бъдат в действителност грандиозни. Днес без особени старания ще оставите обратно съперниците си, ще реализирате смели хрумвания и ще получите това, към което от дълго време сте се стремили. Възможно е приемане на премия за по-рано свършена работа или подписване на съглашение, което единствено по себе си ще значи, че Вашите старания не са отишли на вятъра. Сега по-малко от нормалното сте склонни да отделяте внимание на обкръжаващите, само че все пак прочувственият декор е удобен. За благополучие това няма да бъде възприето като безразличие или пренебрежителност, а към държанието Ви околните ще се отнесат с схващане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР